Leunen neemt na rust afstand

Leunen | Leunen rekende zondagmiddag in een slordige wedstrijd af met Sporting ST. Het elftal van Jeroen Denissen trok uiteindelijk op eigen veld aan het langste eind: 4-2. Daarmee blijft Leunen ongeslagen in de vijfde klasse D. Sporting ST leed na drie gelijke spelen de eerste nederlaag van het seizoen.

"Het was moeizaam, maar de drie punten zijn binnen", zegt Leunen-trainer Denissen. "Na rust waren we erg gedreven en dat leverde uiteindelijk de winst op." Leunen kwam op voorsprong via Stefan Jacobs: 1-0. Daarna was het de beurt aan Sporting. Tim van Rijswick schoot een strafschop binnen en in de 29ste minuut schoot Micha Cox de bezoekers op voorsprong. Voor rust bracht Siem Vullings beide ploegen op gelijke hoogste: 2-2.

Na rust kregen beide ploegen verschillende kansen om op voorsprong te komen, maar een van richting veranderd schot van Leunen-aanvaller Kevin Timmermans trof als eerste doel. In de absolute slotfase gooide Mees Claessens het duel in het slot: 4-2.

Leunen speelt zondag uit tegen Resia en Sporting ST neemt het in Swolgen op tegen VVV'03.

Leunen-Sporting ST 4-2 (2-2). Doelpunten Leunen: Stefan Jacobs, Siem Vullings, Kevin Timmermans en Mees Claessens. Doelpunten Sporting ST: Tim van Rijswick en Micha Cox.