nor
nor Foto: Rob Beckers

Biljartclub 't Podium 25 jaar

Venray | Biljartvereniging ’t Podium bestaat dit jaar 25 jaar. De vereniging is opgericht op 11 juni 1996 door E. Martens en L. Wilms in samenwerking met Bert en Geert Pelzer, de toenmalige uitbaters van uitgaanscentrum ’t Podium.


Met negen leden verdeeld over twee teams schreef de vereniging zich destijds in bij de toenmalige Venrayse Biljart Bond om aan de competitie deel te gaan nemen. In al die jaren vonden er nogal wat wisselingen plaats met leden die vertrokken en kwamen. Ook werd er gefuseerd tussen de VBB en de Horster Biljartbond, waar in 2005 de Biljard Bond Horst Venray uit ontstond en waarvoor de club tot op heden nog steeds voor uitkomt met twee teams. Ook moest de vereniging twee keer van locatie wisselen. Sinds 2020 is ze te vinden in het wijkcentrum in Brukske. Afgelopen zaterdag werd het jubileum gevierd, onder meer met het in het zonnetje zetten van twee zilveren jubilarissen. Ze staan op de foto samen met het bestuur en de meeste leden (drie leden ontbreken).


Staand vanaf links: Everhard Martens (25 jaar lid), Rob Beckers, Wil Janssen, Pieter de Haart, Frank Boom, Geert van Boven, Jan Weijs. Zittend vanaf links: Loes Hartong, Betty Lenssen (25 jaar lid), Wiel Janssen, Ben Koenders, Jon van Soest, Joop Fransen. Ontbrekende leden: John Renkens, Leon Minten, Chantal van Kampen.