SSS'18 spoelt kater weg met driepunter

Overloon | SSS'18 revancheerde zich zondag in Overloon tegen ZSV van de zeperd van een week eerder: 3-1. Dankzij de eerste driepunter in de eerste klasse D verdwijnt de mokerslag tegen Sportclub Susteren (8-1 nederlaag, red.) naar de achtergrond.

SSS'18 schoot uit de startblokken en dat resulteerde uiteindelijk in de openingstreffer van Bas Joosten. Hij lepelde de bal op aangeven van Rik Groot fraai over de doelman van de bezoekers uit Zeilberg. SSS'18 was duidelijk niet van plan om ook de tweede wedstrijd te verliezen en knokte voor iedere meter op het steeds zwaarder wordende veld.

Na rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte via een rake vrije trap, maar amper een minuut later kreeg SSS'18 een strafschop en Joosten schoot de bal onberispelijk binnen: 2-1. Het spel golfde daarna op en neer en uit een vlijmscherpe counter tekende Rik Groot voor de 3-1.

Zondag neemt SSS'18 het in Heeze op tegen RKSV Heeze.

SSS'18-ZSV 3-1 (1-0). Doelpunten SSS'18: Bas Joosten (2) en Rik Groot.