Holthees boekt ruime zege

Holthees | Holthees-Smakt boekte zondagmiddag in de vijfde klasse D de eerste overwinning van het seizoen. Op eigen veld werd Lottum over de knie gelegd: 4-0.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en al na een paar minuten was de eerste kans een feit. Ken Weijenberg vond Boy Janssen, maar zijn kopbal werd gekeerd de doelman en de rebound werd opnieuw gekeerd door de keeper van Lottum. Na ruim twintig minuten voetballen opende Luca Janssen de score: 1-0. Diezelfde Janssen verdubbelde in de 35ste minuut de score door een rebound tegen de touwen te werken.

Na rust pakte Holthees de draad weer op Bram Pingen scoorde uit een hoekschop: 3-0. Het slotakkoord was voor Ahmet Duran. Hij werd bediend door Kay Wijenberg en rondde bekwaam af.

Holthees-Smakt - Lottum 4-0 (2-0). Doelpunten Holthees-Smakt: Luca Janssen (2), Bram Pingen en Ahmet Duran.