De Peelkorf haalt hard uit

Erp | De korfbalsters van De Peelkorf waren in de topklasse veel te sterk voor De Korfrakkers: 8-21. In het begin van de wedstrijd waren beide ploegen op zoek naar de openingstreffer. Het was De Peelkorf dat de score opende en uiteindelijk uitliep naar een snelle en comfortabele voorsprong: 0-6.

De bezoekers waren uiterst effectief en het rendement lag hoog. Beide ploegen gingen rusten met een tussenstand van 4-11. De eerste aanval na rust was succesvol voor De Peelkorf en de ploeg van trainer Man-Kit Chan liep uit naar 4-17. De wedstrijd was al vroeg in de tweede helft beslist en uiteindelijk werd het 8-21. De Peelkorf heeft vier punten uit drie duels.

De Korfrakkers-De Peelkorf 8-21 (4-11). Doelpunten De Peelkorf: Rachèl van Meijel, Marly van Asten, Lynn van der Weerden, Lisa Verlijsdonk (allen 3), Lieke van Bussel, Anke van Bussel, Rowie Hendriks, Lieke Thomassen (allen 2) en Tina Janssen.