Afbeelding
Foto: Persfoto

'Verwacht van ons geen poeha'

Helmond | Als succesvol ondernemer betaal je veel belasting. Dat hoort er nou eenmaal bij, toch? Niet als het aan de acht  belastingspecialisten van NH Adviseurs ligt. De adviseurs kijken met een frisse en creatieve blik naar (investerings)plannen, fiscale vraagstukken, jaarrekeningen en aangiften. 


De klantenportefeuille van NH Adviseurs betreft voornamelijk mkb-familiebedrijven en agrarische ondernemers. Een bewuste keuze. legt Jeroen Smolenaers uit. "Bedrijven met een 'doe maar gewoon mentaliteit' passen goed bij ons. We houden van die dynamiek en de korte lijnen. Dus verwacht van ons geen poeha."

Maak kennis met het fiscale team van NH Adviseurs

Hoe vaak de adviseurs hun klanten van advies voorzien, verschilt. "We zijn er niet voor de administratie, maar kijken vooral hoe we aan de voorkant belasting kunnen besparen", weet Piet van den Broek. "We kijken waar zaken verbeterd kunnen worden. Zie ons maar als verlengstuk van de accountant of het administratiekantoor. Zo hebben onze adviseurs diverse investeringsvraagstukken behandeld, waarbij meer belasting werd bespaard dan aanvankelijk werd verwacht."


Het team van NH Adviseurs groeit door, onlangs hebben ze ook een tweede vestiging geopend in Weert. Het succes danken ze aan de integrale aanpak. "We werken samen met onze bedrijfskundige en bancair adviseurs, maar ook met vakmensen buiten NH Adviseurs", vertelt Arjan Stals. "We zitten regelmatig met de accountants, boekhouders en financieel adviseurs van onze klanten om de tafel. Wij fungeren dan als financieel regisseur. ‘Die functie past ons als een jas."


Geïnteresseerd in een gesprek wat NH Adviseurs voor u kan betekenen? Neem dan contact op via telefoonnummer 0492 – 505300.


Op de foto van links naar rechts: Ad van de Nieuwenhof, Leon Verberkt, Samantha Mutsaers, Arjan Stals, Piet van den Broek, Jeroen Smolenaers, Martijn van Bree en Sven Wijten.