Seizoenpas Literair Café Venray

Venray | Stichting Literair Café Venray heeft inmiddels een mooi aantal aanmeldingen voor haar seizoenpas 2021-2022 ontvangen. Daar is ze dan ook heel blij mee en iedereen dankbaar voor. Immers zonder deze trouwe volgers, de seizoenpashouders die ook gedurende de coronatijd bij de stichting bleven, zou Literair Café Venray aan alle literatuurliefhebbers geen boeiende schrijversbijeenkomsten kunnen aanbieden.


Voor degenen die niet bekend zijn met de seizoenpas van Literair Café Venray, nog twijfelen, of nog niet toegekomen zijn aan het aanvragen van de seizoenpas voor het komende seizoen, zet de stichting nog eens alle voordelen voor de pashouder van een dergelijke seizoenpas op een rijtje.


De kosten van een seizoenpas voor het bijwonen van alle zes bijeenkomsten bleven met 40 euro gelijk. Ook de mogelijkheid om de pas door te geven aan een ander, wanneer je zelf een keer niet kunt, bestaat nog.


De pas geeft bovendien gratis toegang tot de prijsuitreiking van de wedstrijd voor amateur-schrijvers en -dichters de Raadselige Roos op zondag 23 januari 2022 in Zaal 7 van Hotel Asteria in Venray. Voor de uitgenodigde schrijvers en de data van de lezingen, kijk op de website www.literaircafevenray.nl.


Aanmelden voor de seizoenpas 2021-2021 kan net als voorheen door een e-mail, met voornaam, achternaam en adresgegevens te sturen naar secretariaat@literaircafevenray.nl en door het overmaken van de 40 euro op NL46RABO0132594250, t.n.v. Literair Café Venray, onder vermelding van naam en ‘seizoenpas 2021-2022’. Mensen die dat voor 30 september doen, ontvangen hun seizoenpas tijdig en vóór de eerste bijeenkomst met Oek de jong op 10 oktober 2021.


De bijeenkomsten vinden plaats op zondagmorgen in Odapark Venray aan de Merseloseweg en beginnen alle om 11.00 uur. Alleen de ontmoeting met Hanneke Hendrix vindt plaats in de bibliotheek in Venray, waar Stichting Literair Café Venray in het afgelopen coronajaar al een aantal keren te gast was.

Wat betreft de coronapreventie: bij de bijeenkomsten zijn de dan geldende regels van kracht. Ze zullen die tijdig, voorafgaand aan iedere bijeenkomst met de bezoekers communiceren.