Bescheiden puntje voor Set Up

Liessel | Een gehavend Set Up was zaterdagavond in de promotieklasse D een maatje te klein voor Livoc Liessel. De volleybalsters uit Meerlo gingen met 3-1 onderuit. De bezoekers misten een aantal speelsters door blessures.

De eerste set begon rommelig voor Set Up en de ploeg kwam niet goed in de wedstrijd. De thuisploeg liep al snel uit en de achterstand werd niet meer goedgemaakt: 25-17. Daarna kwam Set Up beter in de wedstrijd, maar alsnog waren er in de tweede set veel ups en downs. Er werd hard gewerkt, maar de inzet werd niet beloond: 25-20.

In de derde set ging het na wat wisselingen een stuk beter. Er was meer duidelijkheid, kracht, inzet en vertrouwen. Dat resulteerde uiteindelijk in setwinst voor Set Up: 23-25.

In de vierde set kreeg Set Up de deksel alsnog op de neus. Er werd goed gespeeld, maar de thuisploeg behield de controle en won uiteindelijk ruim met 25-15. Set Up speelt zaterdag om 19.00 uur in Baexem tegen Bach.

Livoc Liessel 3-1. Setstanden: 25-17, 25-20, 23-25 en 25-15.