Afbeelding
Foto: Persfoto

Superpostcodeprijs valt in Ysselsteyn

Ysselsteyn | Een grote verrassing voor de deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5813 BB, de oneven kant van de Puttenweg, in Ysselsteyn. Op deze postcode is onlangs namelijk de Superpostcodeprijs van 1 miljoen euro gevallen.  Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld kwam vorige week woensdag bij iedere winnaar namens de loterijorganisatie een gouden envelop met cheque en een bloemetje overhandigen.


De vijf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij wonnen bedragen van 125.000 euro tot 250.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. In totaal hadden de winnende huishoudens acht loten, waardoor elk lot 125.000 euro waard is. Ook Jos en Mariska werden verrast met een cheque van 250.000 euro.

Zij reageren enthousiast: "We zijn bijna 25 jaar getrouwd dus we gaan een groot feest geven. Onze grote wens is om met de kinderen op safari te gaan in Zuid-Afrika. Dit kan nu!" De uitreiking in Ysselsteyn was op maandag 13 september te zien bij Koffietijd op RTL 4.


Foto: Roy Beusker Fotografie .