SV Venray was zondagmiddag in Overloon te sterk voor SSS'18.
SV Venray was zondagmiddag in Overloon te sterk voor SSS'18. Foto: Albert Hendriks

Venray te sterk voor SSS'18

Overloon - Venray | Na de 0-2 uitzege op SSS'18 is Venray met zes punten uit twee duels koploper in zijn bekerpoule. Venray was in de derby tegen de klassegenoot uit Overloon, beide ploegen kruisen ook in de competitie de degens in de eerste klasse D, de betere ploeg en won door doelpunten van Niek Verstegen en Bram Vievermans verdiend. Venray speelt aanstaande zondag in Genhout tegen GSV’28, SSS'18 bekert zondagmiddag uit tegen het Maastrichtse Scharn.


Scharn is uitgeschakeld in het bekertoernooi. SSS'18 heeft een punt uit twee duels, Scharn is na twee wedstrijden nog puntloos in zijn bekerpoule. De eerste twee teams in de poule bekeren verder.


Volharding verloor afgelopen zondag in Meerssen zijn tweede bekerwedstrijd terecht met 2-0 van RVU, net als de Vierlingsbeekse ploeg uitkomend in de tweede klasse. Met een punt uit twee bekerduels bezetten de roodwitten de laatste plaats in hun bekerpoule. Komende zondag speelt Volharding op het eigen sportpark Soetendaal tegen koploper De Ster. De eersteklasser uit Stein leidt in de poule met zes punten uit twee duels, RVU heeft drie punten en Caesar, net als Volharding, een.


Derdeklasser SV United heeft de goede bekerstart (4-2 winst op SVEB, red.) zondagmiddag geen goed gevolg gegeven in Well tegen EWC'46. De thuisploeg was met 1-0 te sterk voor het elftal van trainer Fenne Smits. United staat nu tweede in de bekerpoule met drie punten uit twee duels. EWC'46 gaat met zes punten aan kop. Zondagmiddag neemt United het op tegen Leunen. De vijfdeklasser uit Leunen heeft net als United in het bekertoernooi drie punten gepakt in twee wedstrijden. Leunen was zondag namelijk in Broekhuizenvorst met 1-2 te sterk voor SVEB.


Gelijkspel BVV'27

BVV'27 pakte het eerste punt sinds de terugkeer in het standaardmannenvoetbal. Het team van trainer Jimmy Lucassen hield VCA uit Sint Agatha in Blitterswijck op 0-0. Een week eerder was BVV'27 in Oeffelt nog een maatje te klein voor De Zwaluw: 4-1. BVV'27 staat na twee wedstrijden laatste in de bekergroep met één punt uit twee duels. VCA gaat aan de leiding met met vier punten uit twee duels. De ploeg wordt op de voet gevolgd door De Zwaluw en SIOL. Beide ploegen hebben drie punten uit twee wedstrijden. BVV'27 speelt zondag nog tegen SIOL en De Zwaluw strijdt tegen VCA. 

Eerste punt voor BVV'27 na terugkeer


Vervolg bekertoernooi

In de bekergroepen van de derde tot en met de laagste klasse gaat alleen de groepswinnaar door naar de knock-outfase van de districtsbeker. Bij de poules voor de clubs uit de eerste en tweede klassen gaan de twee beste ploegen door naar de volgende ronde.

Afbeelding