Afbeelding
Foto: eigen foto

Korfbalsters SVOC’01 starten met zege

Oirlo | De korfbalsters van SVOC'01-SV United zijn met een zege gestart in de overgangsklasse. Op het eigen sportpark De Heesakker in Oirlo werd Diosa afgelopen zondag nipt met 11-10 aan de zegekar gebonden.


De thuisploeg opende de score, maar na de 1-0 waren het de gasten die het heft in handen namen en in korte tijd drie doelpunten scoorden. Na een ruststand van 4-7, waarin de speelsters van trainer-coach Luuk Messerschmidt te horen kregen dat ze niet naar de stand moesten kijken, maar van hun eigen kracht moesten uitgaan, begon SVOC'01/SV United fel aan de tweede helft en met resultaat, want binnen de kortste keren stond de 7-7 op het scorebord. Tot groot enthousiasme van het thuispubliek, waardoor het thuisteam nog meer energie kreeg, steeds beter in de wedstrijd kwam en na een spannende slotfase de openingswedstrijd van het seizoen nipt over de streep wist te trekken: 11-10. Komende zondag speelt SVOC'01/ SV United om 13.00 uur in Venhorst tegen Jes/Klick, dat nog niet in actie kwam.


SVOC'01/SV United- Diosa: 11-10 (4-7). Doelpunten SVOC'01: Anke Geurts (4), Elien Nabben (2), Quinty Weijs (2), Quincy Luijkx, Kiki de Mulder en Marly Hanraets.