Afbeelding
Foto: Persfoto

Hoeve Blues op 30 oktober

Venray | Na een verplichte stilteperiode vanwege de coronapandemie pakt de organisatie van het muziekfestival Hoeve Blues binnen de dan geldende coronamaatregelen groot uit op zaterdag 30 oktober 2021 in de Witte Hoeve in Venray.


Programmeur Johan Philipsen meldt dat het festival hoe dan ook doorgaat. Welke maatregelen daarvoor nodig zijn en of bezoekers een vaccinatiebewijs of negatief testresultaat moeten overleggen, wordt later bekendgemaakt. Met de beschikbare ruimte is het volgens hem mogelijk om bezoekers anderhalve meter afstand tot elkaar te laten houden.


De optredende bands zijn Hillbilly Hayride (bluegrass), The Southern Blues-Rock Band (bluesrock) en Belgian Quo Band (Engelse rock). Kaarten voor dit bluesfestijn kunnen gereserveerd worden via telefoon 0478581626 of 0620950636. Mensen die in de voorverkoop kaarten kopen, zijn verzekerd van toegang en sparen geld uit. De komende weken volgt via de media meer informatie over Hoeve Blues 2021. Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur.


Foto: Belgian Quo Band.