Uitslagen niet, programma’s wel

Venray | Met ingang van deze week zijn in nieuwsblad Peel en Maas alleen de sportprogramma’s van komend weekend te vinden. De uitslagen van afgelopen weekend worden door de redactie (vanwege ruimtegebrek, de tijd die het kost om de programma’s te verwerken en het feit dat de uitslagen meestal toch al op de websites van de clubs en in apps van de bonden staan) niet meer op de sportpagina’s opgenomen. 

Jeu de boules

Venray | Dinsdag 7 september is weer het maandelijkse Jeu de Boules Eurotoernooi georganiseerd door “JBC Venray 80” op de comfortabele Bouledrome accommodatie op het Speulpark aan de Hoopweg. Dit is een toernooi waar iedereen aan mee kan doen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze prachtige sport. Bijna iedere eerste dinsdag van de maand wordt dit gespeelt, heel af en toe moet hiervan worden afgeweken. In de zomer wordt buiten gespeeld, in de winter in de prachtige comfortabele hal.  Het eerst volgende Eurotoernooi is op dinsdag 5 oktober. Er worden drie wedstrijden gespeeld, steeds met en tegen iemand anders. Door dit systeem heel vaak een verrassende uitslag, wat het spel genot zeker tengoede komt. De kosten zijn €2,00 p.p. Onder mooie weersomstandigheden ditmaal 43 deelnemers uit Venray en wijde omgeving. Na twee wedstrijden elf spelers met twee gewonnen en 21 met 1. Na de 3e en beslissende wedstrijd waren er 6 met alle 3 en 14 met 2 gewonnen. Weer veel mooie spannende wedstrijden met vooral ook de nodige gezelligheid.


Uitslag:

1 Leo Gramser, Boxmeer        3w 32p

2 Petra Park, Venray        3w 30p

3 Klaas Petersen, Helden        3w 25p

4 Peeters, Grubbenvorst        3w 23p

5 Theo Vullings, Leunen        3w 17p

6 Wim Wilms, Merselo        3w 5p

7 Jenny Wilms, Oostrum        2w 15p

8 Wim Jeucken, Venray        2w 15p

9  Dien Janssen, Heide        2w 13p

10 Tonnie Gerrits, Venray        2w 12p

11 Toon v.d. Berg, Venray         2w 11p

12 Hofmans, Horst        2w 8p

13 Keijzers, Ysselsteyn        2w 8p

14 Pouwels, Grubbenvorst        2w 7p

15 Jan v. Els, Venray        2w 6p

Meer informatie op www.bouledromevenray.nl en of www.jbcvenray80.nl. Het volgende eurotoernooi is op dinsdag 5 oktober. De spelers moeten dan uiterlijk 12.45 uur aanwezig zijn. Het toernooi start om 13.00 uur.