Afbeelding
Foto: Persfoto

Racedag met een dikke plus

Venray | Hij was een van de 70.000 gelukkigen die zondagmiddag onder een stralend zonnetje de Formule 1-race In Zandvoort bijwoonden. "Op uitnodiging van Heineken", meldt een opgetogen Guido van Dijck, eigenaar van de Plus-supermarkt in de Venrayse wijk Landweert. 


"Wij, Daphne en ik, hebben een geweldige dag gehad. Met prachtig weer, mooie plekken op de tribune en een gave sfeer. We kwamen ook Gijs en Judith Schapendonk tegen en Jan Verbeeten uit Vierlingsbeek met een paar collega-medewerkers van zijn Plus-supermarkt. Mensen werden geënthousiasmeerd met muziek, er draaiden dj' ’s om het publiek op te zwepen, en er reden diverse auto’s over het circuit als een soort van show. We zaten pal voor een groot scherm waardoor we de race goed konden volgen en voor onze neus kwamen ze live voorbij, net voor de bocht.  De organisatie was geweldig. Met leuke activiteiten op het terrein voor de echte autoliefhebber en genoeg 'aandenken'-mogelijkheid in de vorm van de verkoop van merchandise.  Ook het eten en drinken was lekker en voldoende aanwezig. En het transport naar en van het circuit was geweldig. We hebben de hele dag maar een keer moeten wachten en dat was twee minuten bij het halen van de Turkse falafel. Het was echt tof om aanwezig te zijn op deze eerste editie sinds jaren. We zijn  getrakteerd op een geweldige sfeer en een prachtig resultaat met de winst van Max Verstappen." 


Foto: Guido en zijn vrouw Daphne genoten samen met tienduizenden anderen op de tribune tijdens de  Dutch Grand Prix op het bomvolle, oranje gekleurde circuit van Zandvoort.