Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Make a move met Danshuis Venray

Venray | Zet jouw energie en drive om in dans, ontdek je talent en krijg de waardering die bij jou past. Ben jij op zoek naar een superleuke hobby in Venray? Neem dan eens een kijkje bij Danshuis Venray. Bij deze allround-dansstudio kun je onder andere terecht voor peuter, kleuter en kinderdans, jazzdance, moderne dans, streetdance, conditiedans en klassieke dans. Leuk extraatje: in de week van 13 tot en met 25 september kun je gratis proeflessen volgen.


Danshuis biedt een gevarieerd dansaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor iedere leeftijd is er aanbod, waarbij doorstroming naar een volgende groep goed aansluit. Dansen bij Danshuis kan in Well bij Danshuis Well en in Venray bij Danshuis Venray. Op beide leslocaties worden diverse lessen aangeboden voor alle leeftijden en niveaus. Voor de allerkleinsten is er peuter-, kleuter- en kinderdans en daarna zijn er verschillende richtingen zoals: klassiek, modern en jazzdance, maar ook streetdance, conditiedans en spitzen.

Myrna van Rens draagt de artistieke en pedagogische verantwoordelijkheid. Bovendien verzorgt zij als choreograaf de dansen voor shows en voorstellingen. Door haar academische achtergrond zijn vakkennis, pedagogische deskundigheid en verantwoorde fysieke begeleiding binnen de dansstudio gewaarborgd.


Aanbod voor volwassenen

Wil je dansen in een gezellige groep, je techniek en je conditie verbeteren? Dan voel jij je vast thuis bij onze danslessen voor volwassenen. Je kan je inschrijven voor één van onze wekelijkse danslessen. Er is een veelzijdig en divers aanbod. Zo zit er altijd een geschikte les voor jou tussen! Nieuw zijn de lessen essentrics, een full body-workout die zich richt op het verlengen en het versterken van de spieren in je hele lichaam. Wil je lekker in groepsverband dansen dan kan dat bij jazz dance, pilates, moderne dans, klassieke dans of conditiedans.


Gratis proeflessen

De open lesweek van 13 tot en met 25 september is het ideale moment om verschillende dansstijlen uit te proberen, want je kunt je namelijk aanmelden voor één of meerdere gratis proeflessen. Leer de basisbeginselen van een sierlijk ballet of werk aan je conditie tijdens een lesje conditiedans, of werken aan je core bij pilates. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat jouw achtergrond of ervaring is, de passie voor het dansen is hetgeen dat men met elkaar verbindt.

Alle proeflessen zijn gratis, maar het is wel gewenst om je vooraf aan te melden. Dit kan via het formulier op www.danshuiskunsten.nl/inschrijven-proefles-venray.


Meer mogelijkheden

Naast cursussen worden er bij Danshuis Venray en Danshuis Well workshops georganiseerd en is er de mogelijkheid om een spetterend kinderfeestje te houden. Danshuis heeft een programma speciaal voor het basisonderwijs, waarin workshops, projecten en doorlopende leerlingen kunnen worden gegeven op (speciaal) basisonderwijs.


Foto: Henk Lammen.