Afbeelding
Foto: eigen foto

Activiteiten 't Helder weer van start

Overloon | In de maand augustus zijn er weer volop activiteiten bij Ontmoetingspunt 't Helder in Overloon. De aftrap van het programma van augustus is op zaterdag 7 augustus. Dan begint om 09.30 uur de workshop beeldhouwen (foto). Deze workshop is volgeboekt, maar voor de workshop beeldhouwen op zaterdag 14 augustus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deelname aan deze workshop kost 37,50 euro en dat is inclusief lunch, maar exclusief steen. Aanmelden kan via t-helder@ziggo.nl.

Als een workshop vol is, dan is het nog mogelijk om een plaats op de reservelijst te bemachtigen. Als er een afmelding volgt, zoekt 't Helder contact en kun je alsnog deelnemen.
De engelenavond door Mariƫlle Beks staat op de rol voor dinsdag 10 augustus om 20.00 uur. Er kunnen maximaal dertig personen deelnemen aan deze activiteit. Door middel van voorwerpen of foto's kan men aan de beurt komen tijdens deze engelenavond. Deelname kost 12,50 euro en aanmelden kan via het eerder genoemde e-mailadres.
Bij Ontmoetingspunt 't Helder vinden verschillende workshops plaats en op zondag 29 augustus vindt er een expositie plaats door deelnemers van verschillende workshops. De expositie is van 11.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken.

Daarnaast is er op dinsdag 31 augustus van 19.30 tot 22.00 uur een tarotcursus van Hans Kunneman. Kosten voor deze cursus bedragen 120 euro en aanmelden kan via www.tarotcoaching.nl. De data van de cursus zijn 31 augustus, 14 en 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november en 7 december.
Meer informatie over alle verschillende activiteiten is te vinden op de website www.helder-overloon.com.