De winnaars van de kermisprijzen met onder meer Guus Stevering (links), Tommy Boesveld (ernaast) en Rachelle van Meetelen.
De winnaars van de kermisprijzen met onder meer Guus Stevering (links), Tommy Boesveld (ernaast) en Rachelle van Meetelen. Foto: Rikus ten Brücke
foto’s

Kermisprijzen Venray uitgereikt

Algemeen

In de categorie kindervermaak ging de prijs naar de attractie Race O Rama van de Nederlandse kermisexploitant Maykel de Voer, terwijl in de categorie spellen de attractie Robin Hood, eveneens van De Voer, met de eerste prijs aan de haal ging. De eer van beste verkoopzaak viel te beurt aan De Poffertjeskraam van de familie Van Meetelen. Rachelle nam de prijs in ontvangst. De kermisprijzen zijn vernoemd naar George Reemer, kermiscoryfee en al jarenlang gast in Venray met het Lunapark. De jury bestond uit vertegenwoordigers van de media, kermiscoördinatoren Helene Busser en Marina Canli, wethouder Cor Vervoort en kermiskenner Harrie Messemaeckers. De kermisprijzen worden bepaald door de mening van de vakjury en de publieksstemmen. “We reike..