Afbeelding
Foto: persfoto

Drive-in Movie Geijsteren

Geijsteren | Op zaterdag 28 augustus organiseert Stichting Cultuurpodium Geijsteren de jaarlijkse Drive In Movie bij de kasteelplaats in Geijsteren. De bezoekers kunnen geheel coronaproof genieten van de film The Peanut Butter Falcon (2019). Het is een feelgoodfilm van regisseur Michael Schwartz.


Wanneer twee jongens elkaar tegenkomen tijdens hun vlucht, blijkt de band onverwachts sterk en beleven ze samen wilde avonturen als bondgenoten. Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen.


Stoelen

Het is natuurlijk leuk om vanuit je auto te genieten van deze film, maar je mag ook zonder auto komen. Er staan voldoende stoelen gereed. Voor de auto's geldt vol is vol. Zowel vanuit je auto als vanaf je stoel kun je tijdens de movie soep, drankjes, chips, popcorn en hotdogs bestellen.

De bezoekers betalen voor een auto met chauffeur 15 euro. Volwassenen betalen 10 euro en personen tot 16 jaar 5 euro. Kaarten zijn te bestellen via de website van het cultuurpodium (www.cultuurpodiumgeijsteren.nl, red.) of rechtstreeks via info@cultuurpodiumgeijsteren.nl onder vermelding van naam, adres en het gewenste aantal kaarten. 


Het is daarnaast mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren via telefoonnummer 0478-546684. Vanwege de coronabeperkingen is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Daarom wordt geadviseerd om de kaarten voorafgaand aan zaterdag 28 augustus te reserveren.


Meer informatie over het cultuurplatform is verkrijgbaar via de website www.cultuurpodiumgeijsteren.nl.