Help 't Trefpunt uit de brand

Geijsteren | De actie Help 't Trefpunt uit de brand nadert deze week haar eindpunt. Donderdag 29 juli, exact een maand na de noodlottige brand in het dorpscafé van Geijsteren sluiten de initiatiefnemers achter de crowdfundactie en de loterij de verkoop en de oproep om via QR-code te doneren aan de actie.


Gedurende de afgelopen maand hebben de Venrayse horecaondernemers en de dorpsgemeenschap van Geijsteren zich van hun allerbeste kant laten zien. Met een hele hoge mate van solidariteit met Roel en Lean Groetelaers, de uitbaters van 't Trefpunt, tot gevolg. Zo organiseerde de inwoners van Geijsteren diverse acties en waren ze de drijvende krachten achter de lotenverkoop. De Venrayse horeca heeft op zijn beurt het initiatief genomen tot de crowdfundingsactie en een grote prijzenpot voor de loterij gerealiseerd.


Donderdagavond vindt de trekking van de loterij plaats, deze wordt via de Facebookpagina’s van Peel en Maas en Loterij Help 't Trefpunt uit de brand bekendgemaakt. Op deze laatste pagina is alle informatie over de actie te vinden en daar zijn ook de laatste loten te kopen. Ook zal er aankomende week een advertentie in de Peel en Maas staan met daarop alle winnende loten. Roel en Lean hebben donderdag de eer om zelf de hoofdprijs van 250 euro (te besteden bij de Hanos) te trekken.