Afbeelding
Foto: persfoto

Legoattracties in Venrays centrum

Venray | De oproep van de winkeliersvereniging van Venray Centraal is massaal omarmd. In totaal zijn namelijk 65 kinderen fanatiek aan het bouwen geslagen en zijn in totaal 53 verschillende kermisattracties gebouwd van Legosteentjes.


De creativiteit blijkt niet alleen uit de bouwwerken die vanaf koopzondag 25 juli te zien zijn in het centrum, maar ook uit de benamingen die de kinderen er zelf aan gegeven hebben. De attracties zijn op tal van verschillende plekken in het centrum van Venray te bewonderen. De kinderen zullen hun bouwwerken zelf aanbieden aan de winkeliers die allemaal deze kinderen met open armen zullen ontvangen. Ze zullen toezien op een veilig plekje in hun etalage.

De grote kermis in Venray staat dit jaar rond de Wetteling, maar een rondgang door het centrum is zeker ook de moeite waard. Overal waar in de etalage Lego bouwwerken staan, zijn stemformulieren te krijgen. Met dat stemmen bepaal je niet alleen wie de drie publieksprijzen in ontvangst mogen nemen. Onder de stemmers worden ook drie prijzen verloot. Daarnaast zal een vakjury, onder leiding van Dylan Haegens, rond gaan om nog eens drie prijzen te bepalen. In totaal worden drie Legobonnen van elk honderd euro weggegeven en met alle kleinere bonnen erbij wordt voor meer dan vijfhonderd euro aan prijzen uitgereikt. Alle prijzen zullen door Dylan Haegens overhandigd worden.

Tussen koopzondag 25 juli en 6 augustus heeft iedereen de kans om te stemmen en om zelf ook te winnen. 

Afbeelding
Afbeelding