Afbeelding
Foto: eigen foto

Dansers stralen op het podium

Venray | Dansers van Dizzy Dance genoten afgelopen weekend van hun optreden in de Schouwburg Venray.


"Het blijft elke keer weer bijzonder om te zien en te voelen wat er gebeurd als een groep dansers in de schouwburg mag optreden. De ogen gaan stralen, de extra energie en spanning die opkomt is voelbaar", aldus Wilma Keijzers van Dizzy Dance. "Wij zijn ontzettend blij dat we dit moeilijke jaar konden afsluiten met een afsluiting in de schouwburg waarin we onze dansers zagen genieten op de planken maar ook van het kijken naar elkaar vanuit de zaal."

De datum voor de voorstelling in de schouwburg stond al langer gepland, maar het wel of niet doorgaan was afhankelijk van het feit of de theaters weer open mochten. Keijzers: "En het was lang onzeker of we voor publiek mochten optreden. Daarom hebben we gekozen voor een optreden voor en door de dansers. Het was zo fijn dat we in de lessen weer naar een optreden toe konden werken. Afgelopen zaterdag hebben we ook echt gezien en gevoeld dat alle dansers het heel erg hebben gemist om op te treden. Dat smaakt naar meer en laten we hopen dat we snel weer voor een groter publiek mogen optreden."


Ondanks de lockdown konden de dansdocenten vol bewondering naar de groei van de dansers kijken. "We zijn heel blij en trots op de ontwikkeling van onze groepen en de mooie dansstukken die ze hebben laten zien. Het is ontzettend jammer dat we dit niet live hebben kunnen laten zien aan de ouders en familie maar gelukkig hebben we prachtige foto’s en opnames die we zo snel mogelijk met hen zullen delen."