Afbeelding
Foto: ATV Venray

Pupillenatletiek weer op gang

Venray | Na enkele onderlinge trainingswedstrijden te hebben gehad is op zaterdag 17 juli onder stralende weersomstandigheden een heuse atletiekwedstrijd voor pupillen gehouden tussen de ploegen van ATV Venray en AV Lopersgroep Deurne op Sportpark De Wieën in Venray.


In 2020 en ook dit jaar kon vanwege de coronapandemie geen officiële baanwedstrijd worden georganiseerd. Een dergelijke officiële wedstrijd is niet alleen van belang voor de betreffende atleten, maar ook een prima testcase voor de organisatie van beide verenigingen.

Met heel veel enthousiasme zetten de atleten, juryleden en begeleiders zich in om er een mooie wedstrijd van te maken en dat is in alle opzichten geslaagd. ATV Venray ziet dan ook met belangstelling uit naar de organisatie van de landelijke finalewedstrijd op zaterdag 18 september voor de C- en D-Junioren. 

De vereniging heeft van de Atletiekunie het eervolle verzoek gekregen om deze wedstrijden te organiseren. De Junioren C en Junioren D van ATV Venray hebben deze finale ook bereikt en mogen dus op bekend terrein de wedstrijd aangaan met de overige landelijke finalisten. 


De uitslagen van 17 juli:

Jongens pupillen A:

1e Tobias de Vries 331 ptn en 2e Kehinde van Vonderen 312 ptn.

Team-estafette:

 ATV Venray 2e in 2:55,0 241 ptn.

Jongens pupillen B:

1e Robin Schoenmakers 347 ptn, 2e Jesper Janssen 331 ptn en 3e Pepijn van de Laar 314 ptn.

Team-estafette:

ATV Venray 1e in 2:58,0 367 ptn.

Jongens Pupillen C:

1e Finn Hol 388ptn.

Meisjes Pupillen A:

3e Sien van Veghel 326 ptn.

Team-estafette:

ATV Venray 2e in 3:00,0 229 ptn.

Meisjes Pupillen B:

2e Fenne Vullings 284 ptn.