Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Winnaars EK-quiz in de prijzen

Venray | Peter Bouten uit Venray en Hay Strijbos uit  Castenray zijn gekroond tot dé Peel en Maas-voetbalkenners van het Europees kampioenschap voetbal. Beiden deden, net als tientallen andere lezers van Peel en Maas, mee aan de EK-quiz die vlak voor aanvang van de titelstrijd in het Venrayse nieuwsblad stond.


Dat ze voor aanvang van het toernooi al wisten dat Italië de winnaar van het EK zou worden, is knap. Maar dat ze ook nog eens precies meldden dat er twee keer gescoord zou worden in de finale, zorgde ervoor dat ze vele andere deelnemers net voor bleven in de totaalscore.

De derde prijs - na loting - ging naar Wil Claessens uit Oostrum. Hij was een van de velen die Italië tot winnaar uitroepen, maar de uitslag van de finale niet juist voorspelde. Peter Bouten won een cheque ter waarde van 50 euro van Dekkers Tweewielers en Hay Strijbos een cheque van 50 euro van hotel-restaurant Asteria. Wil Claessens heeft zijn prijs, twee vrijkaarten voor ZooParc Overloon, inmiddels ook ontvangen. 

Vele deelnemers waren na de toch verrassend vroege uitschakeling van landen als Frankrijk, Spanje, Duitsland en vooral Nederland al snel kansloos in deze EK-quiz.


Foto boven: Peter Bouten neemt de prijs van Dekkers Tweewielers in ontvangst.


Foto onder: Hay Strijbos neemt de prijs van Hotel Asteria in ontvangst.

Foto's: Antoon Jeuken.

Afbeelding