Afbeelding
Foto: Eigen foto

Slagerij Roelofs opent vestiging in Venray

Venray | Op donderdag 8 juli 2021 opende Slagerij Roelofs voor het eerst de deuren van de nieuwe vestiging in Venray. Slagerij Roelofs is gespecialiseerd in het aanbieden van topkwaliteit vlees tegen vlijmscherpe prijzen. De medewerkers van Slagerij Roelofs Venray heten belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op Hofstraat 10.


In 1902 begon Jan Roelofs, een ondernemende boer, met het verzorgen en vervolgens slachten van zijn eigen vee, wat hij in het dorp Oeffelt verkocht op zijn bakfiets. Hij werd opgevolgd door zoon Wim die in de jaren ’60 één van de eerste bedrijven was die begon met het voorverpakken van vlees uit eigen uitsnijderij. In 1969 werd de eerste winkel Slagerij Roelofs geopend.

Al 120 jaar vakmanschap

Toen kleinzoon Jan Roelofs het bedrijf in de jaren ’80 overnam kwam ook de horeca als afnemer erbij. Achterkleinzoon en huidig eigenaar Ilja Roelofs staat inmiddels al 17 jaar aan het hoofd van het bedrijf, sinds 2012 gevestigd in Cuijk. Daarbij wordt hij ondersteund door een vast team van werknemers met verstand van het slagersvak. Zelfs de 5e generatie is tijdens schoolvakanties aan het werk in het familiebedrijf. Dat het slagersvak bij de familie Roelofs in het bloed zit is wel duidelijk. Ook beide neven runnen hun vaders vleesbedrijf in de Vereeniging in Zuid-Afrika.


Al sinds de tijd van Wim Roelofs, inmiddels al 35 jaar, is er een goede samenwerking met Peter van Gool (van Gool Horeca). Dit heeft dit jaar geresulteerd in de nieuwe vestiging aan de Hofstraat 10 in Venray waar u vanaf donderdag 8 Juli welkom bent. Door jarenlange ervaring is Slagerij Roelofs een goede adviseur en specialist in vlees. Binnen enkele uren na slacht ligt het vlees al voor u in de winkel, echt vers! Door inkoop voor de horeca is het assortiment uitgebreid en goed geprijsd!


Slagerij Roelofs is gevestigd aan de Hofstraat 10 in Venray.


Foto: Huidig eigenaar Ilja Roelofs.