Afbeelding
Foto: Persfoto

Van de Mortel wint Advies Award

Venray | Van de Mortel Assurantie Advies is de winnaar geworden van de Advies Award in de provincie Limburg. Bart van der Sterren (eigenaar van Van de Mortel) nam de award in ontvangst uit handen van jurylid Marieke van Zuien (BNP Paribas Cardif).


Marieke van Zuien overhandigde persoonlijk de award, de bloemen en het juryrapport. Het rapport vermeldt: 'Van de Mortel Assurantie Advies is volgens de jury een allround, oplossingsgericht kantoor met een hoogwaardige uitstraling. De focus op de wensen en doelen van hun klanten, hoe verschillend die ook zijn, is overduidelijk. Met de Levenswijzer begeleidt het team hun klanten daarin op een toegankelijke manier, waarbij de aanpak van de dienstverlening duidelijk lange-termijn gericht is. De jury is onder de indruk van de ambitie die het kantoor laat zien om financial planning te vertalen naar voor de klant herkenbare ervaringen. Van de Mortel is dan ook een terechte winnaar van de Advies Award 2021 in de provincie Limburg!'


De VVP Advies Award is in het leven geroepen om het maatschappelijk enorm belangrijke adviesvak in het zonnetje te zetten en de trots op het eigen vak te versterken én gezamenlijk uit te dragen.


Voor meer informatie: www.vvponline.nl/nieuws/van-de-mortel-winnaar-advies-award-provincie-limburg.