Speciale zomeractie Wereldpaviljoen

STEYL | Het culturele belevingscentrum Wereldpaviljoen in Steyl start tijdens de zomervakantie een speciale actie zodat kinderen van gezinnen met een minimuminkomen gratis deze attractie kunnen bezoeken. Via de voedselbanken in de regio worden de vouchers uitgereikt.


Bij wijze van experiment start het Wereldpaviljoen, dat mede draait op een aantal vrijwilligers uit de gemeente Venray, dit jaar met speciale vouchers voor gezinnen in de regio met een minimuminkomen.


Met deze vouchers kunnen deze gezinnen, ongeacht het aantal kinderen, gratis een bezoek brengen aan het Wereldpaviljoen in Steyl.


Het Wereldpaviljoen heeft enkele fondsen, die anoniem wensen te blijven, bereid gevonden om de start van dit experiment mogelijk te maken. Dankzij deze bijdragen kan de culturele attractie deze kinderen een gratis ticket aanbieden. De eerste vouchers worden uitgedeeld aan gezinnen via de voedselbanken van Venlo, Peel en Maas, Venray, Horst en Bergen. Daarnaast blijft het Wereldpaviljoen ook de Stadspas Venlo accepteren.


Het Wereldpaviljoen is op zondag- en woensdagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Voor informatie en extra openingstijden kijk op de website www.wereldpaviljoen.com.