SV Venray-aanvaller Niek Versteegen probeert de doelman te verschalken.
SV Venray-aanvaller Niek Versteegen probeert de doelman te verschalken. Foto: Henk Lammen
Fotoserie

Venray onderuit tegen VVV

Algemeen Fotoalbums

SV Venray nam het dinsdagavond op sportpark De Wieën in Venray op tegen eerstedivisionist VVV-Venlo. Het eerste duel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd met 0-4 verloren door de ploeg van trainer Frans Koenen. Na een goede eerste helft moest de thuisploeg na rust het hoofd buigen voor VVV. Verdediger Stan van Dijck uit Venray was een van de doelpuntenmakers aan de kant van de bezoekers. “We hebben pas twee keer getraind”, vertelt Koenen. “Ik ben wel tevreden over deze wedstrijd.”

De voorbereiding op het seizoen 2021-2022 is door SV Venray opgeknipt in twee delen. Het eerste deel is bijna achter de rug en na een korte vakantiebreak wordt de draad op 3 augustus weer opgepakt door de ploeg van Koenen. “We hebben vanwege de coronacrisis natuurlijk lang niks kunnen doen, dus het was zaak om zo snel mogelijk weer te beginnen. Volgende week hebben we nog een wedstrijd en daarna gelasten we een korte break in.”

Als de vakantie achter de rug is, gaat Venray zich opmaken voor een nieuw seizoen in de eerste klasse. De grandioze start van vorig seizoen zit nog in het achterhoofd bij Koenen en zijn ploeg. “We willen graag weer op dezelfde voet verder gaan natuurlijk, maar ik vind het moeilijk om in te schatten waar de ploegen ..