VACATURE (AANKOMEND) SOUS-CHEF

Bij Boompjes Restaurant in Overloon is plaats voor een fulltime (aankomend) sous-chef. In de keuken van patron-cuisinier Jaap Volman wordt op niveau, ambachtelijk en volgens het principe van Dutch Cuisine gekookt en is er veel aandacht voor groente. 

Heb jij ruime ervaring als kok en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je al sous-chef? Wil je werken in een restaurant dat is opgenomen in de Gault&Millau-gids en dat door Michelin is onderscheiden met een Bib Gourmand? Dan komen we graag met jou in contact! 

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Bij Boompjes Restaurant in Overloon is plaats voor een fulltime zelfstandig werkend kok. In de keuken van patron-cuisinier Jaap Volman wordt op niveau, ambachtelijk en volgens het principe van Dutch Cuisine gekookt en is er veel aandacht voor groente. 

Heb jij ervaring als kok of ben je net afgestudeerd? Wil je werken in een restaurant dat is opgenomen in de Gault&Millau-gids en dat door Michelin is onderscheiden met een Bib Gourmand? Dan komen we graag met jou in contact! 

VACATURE LEERLINGKOK BBL

Bij Boompjes Restaurant in Overloon is plaats voor een leerlingkok BBL op minimaal niveau 2. In de keuken van patron-cuisinier Jaap Volman wordt op niveau, ambachtelijk en volgens het principe van Dutch Cuisine gekookt en is er veel aandacht voor groente. 

Ben jij gedreven en wil je graag leren en werken in een restaurant waar serieuze aandacht is voor leerlingen? Wil je werken in een restaurant dat is opgenomen in de Gault&Millau-gids en dat door Michelin is onderscheiden met een Bib Gourmand? Dan komen we graag met jou in contact! 

VACATURE SOMMELIER/LEIDINGGEVENDE BEDIENING 

Bij Boompjes Restaurant in Overloon is plaats voor een fulltime sommelier/leidinggevende bediening. In de keuken van patron-cuisinier Jaap Volman wordt op niveau, ambachtelijk en volgens het principe van Dutch Cuisine gekookt. Dat vertaalt zich in een wijnkaart met veel aandacht voor Nederlandse wijn.

Heb jij ervaring (als leidinggevende) in de bediening en ben je gek van wijn? Wil je werken in een restaurant dat is opgenomen in de Gault&Millau-gids en dat door Michelin is onderscheiden met een Bib Gourmand? Dan komen we graag met jou in contact!


Solliciteren 

Mail je cv met motivatie naar info@boompjes-restaurant.nl.

Meer informatie: Jaap Volman, chef-eigenaar Boompjes Restaurant, telefoon +31 6 42137223.