Afbeelding
Foto: Eigen foto

Gave runs op skatebaan

Venray | Het eerste Stunt Step Toernooi vond op 23 juni plaats op het skatebaantje achter de KwikFit-garage in de Venrayse wijk Landweert.


Een echt toernooi waarbij kinderen in de leeftijd van 7 t/m 17 jaar mochten strijden om mooie prijzen voor het neerzetten van een gave run. Een toernooi georganiseerd voor en door jongeren met ondersteuning van het jongerenwerk van Synthese.


Het toernooi werd bezocht door de jongeren uit de wijk, maar ook zelfs daarbuiten. Met ruim twintig deelnemers en nog eens zoveel publiek werd er in tweetallen in korte runs gestreden om de prijzen, met als hoofdprijs een spiksplinternieuwe stuntstep. Dit alles onder leiding van MC Goofy G. Soul. Plezier, lekker bewegen en samenwerken stonden voorop. Het toernooi werd opgeluisterd door dj Don DEV uit Rotterdam en dj talent Lucio Laurex uit Landweert die met zijn elf jaar de hele boel op z’n kop zette.


Een jury, bestaande uit skaters van Waalhalla Crew uit Nijmegen, hield de runs goed in de gaten. In de pauze lieten ze ook nog hun eigen skills zien aan de aanwezige jongeren. Het is tijd voor een indoorskatepark in Venray als je de jongeren mag geloven. Stuntsteppen, skaten en boarden is helemaal in. Ook in Venray.