binary comment
binary comment Foto: Rikus ten Brücke

Starter van het tweede kwartaal

Oostrum | Hans en Veronique Holtackers uit Oostrum zijn de Starters van het tweede kwartaal geworden. Het enthousiaste echtpaar is op 1 maart gestart met hun zaak in Oostrum. Naast het eigentijdse bruine café, heeft Allemans een bistro voor dertig gasten geopend. Gasten kunnen daar naast de kleine cafékaart, ook kiezen voor een uitgebreide avond tafelen.


Hans Holtackers is een chef-kok pur sang, zijn passie voor koken en liefde voor mooie gerechten komen samen in Allemans. Samen met zijn vrouw Veronique en hun medewerkers streven ze naar een gezellige thuisbeleving op locatie. Met Allemans Café Bistro Terras is voor beiden een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.

De jury heeft dit gedreven, ambitieuze echtpaar nu uitgeroepen tot Starters van het tweede kwartaal van 2021. Ze maken hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal.

Allemans Café Bistro Terras op 1 maart gestart

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven.

Meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op www.venray.nl/ondernemers. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het derde kwartaal 2021 kan tot uiterlijk 31 augustus.


Foto: Rikus ten Brücke.