Stef Classens
Stef Classens Foto: Eigen foto

Stef Classens presenteert nieuwe EP

Veulen | Stef Classens uit Veulen heeft vrijdag de eerste track van zijn EP uitgebracht. Elke woensdag post de zanger een ‘songwriting challenge’ op zijn socialmediakanalen, waarvoor zijn volgers ideeën mogen insturen.


Vijf van deze zelfgeschreven songs heeft hij gebundeld tot de EP Songs we wrote together. Elke twee weken komt er een track van zijn EP online. De 28-jarige Classens start met Beautiful man, een nummer dat gaat over zelfacceptatie. De Veulenaar is niet bang om zijn gevoelens te uiten in zijn nummers en raakt dan ook vaak een gevoelige snaar bij zijn publiek.


Na een bewogen jaar is het tijd voor zijn moment in de spotlights. Stef Classems is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en daar is songs We wrote together nog maar het begin van. "Het moment na de finale van The Voice is voor veel deelnemers het moment om door te pakken, maar door de lockdown liep dit voor mij anders. Het was een gek jaar, maar desondanks heb ik niet stilgezeten. Ik ben op een creatieve manier op zoek gegaan naar nieuwe inspiratie en dit heb ik mede door mijn fans gevonden. Elke woensdag ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe songwriting challenge van mijn fans. Door deze challenges vond ik weer inspiratie voor het schrijven van nieuwe muziek. Het was elke week een leuke en soms ook lastige uitdaging, maar ik ben trots op het resultaat, vandaar ook dat ik heb besloten om vijf nummers te bundelen tot een EP. Dit had ik niet zonder mijn fans en co-producer Buzz Low gekund, vandaar ook de titel Songs we wrote together.”