binary comment
binary comment Foto: Rikus ten Brücke

Beachpark hoopt op prachtige zomer

Overloon | Volleybalverenging Sportivo en Goemans Raaijhalbeheer hebben een beachpark aangelegd op de parkeerplaats bij de Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon.


Het park is gelegen tussen bungalowpark van Landal De Vers en de voetbalvelden van SSS’18, genaamd Beachpark Overloon. Sportivo en de Raaijhal zijn er helemaal klaar voor. "Hopelijk wordt het een prachtige zomer”, aldus Ron Vloet, voorzitter van Sportivo, en Harold Goemans, exploitant en beheerder van de Raaijhal.


In een grote zandbak liggen twee beachvelden waarop volleybal, voetbal, voetvolley, tennis, korfbal, handbal en badminton gespeeld kan worden. Ook zijn er enkele sport- en spelattracties, zoals een tafeltennis- en tafelvoetbaltafel, trampoline, jeu-de-boulesbaan en enkele dartborden, die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Kinderen tot twaalf jaar mogen, op de momenten dat de velden niet verhuurd zijn, ook gratis van de velden gebruikmaken. Er is gezorgd voor zomerse achtergrondmuziek en het beachpark is van sfeervolle verlichting voorzien, zodat het in de zwoele zomeravonduren nog lang gezellig is.


Gewoon komen kijken bij het beachpark kan natuurlijk ook. Om het plaatje compleet te maken beschikt de Raaijhal over een terras waar bezoekers kunnen genieten van hapjes, drankjes en gerechtjes. Op het terras hangt een groot tv-scherm, waarop alle sportevenementen de komende tijd te zien zijn.

Het beachpark, dat geschikt is voor vrienden en/of familiegroepen en/of sportvereniging die in de zomer in beweging willen blijven, is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. De openingstijden zijn gelijk aan de tijden dat ook de terrassen open mogen. Momenteel is dit tot 22.00 uur.

Een beachveld huur je voor minimaal één uur, inclusief acht consumptiemunten, voor 30 euro (van tevoren reserveren). Dit reserveren kan nog tot een kwartiertje van tevoren via de website van de Raaijhal: www.raaijhal.nl/reservations/beachpark. Voor verenigingen die het beachpark voor een halve of hele dag willen huren, hanteert de organisatie een kortingstarief. Stuur een mail naar info@raaijhal.nl of bel met telefoonnummer 06-46100643.

Voor bedrijven worden ook arrangementen aangeboden, die naar wens worden afgestemd. Stuur voor meer informatie hierover een mail naar info@raaijhal.nl of bel met telefoonnummer 06-46100643.


Foto: Ron Vloet (links) en Harold Goemans bij Beachpark Overloon. Foto: Rikus ten Brücke.