Afbeelding
Foto: persfoto

Judith Koelemeijer gast literair café

Venray | Literair Café Venray moest dit seizoen vanwege de coronarichtlijnen de lezingen met Mirthe van Doornik, Hanneke Hendrix en Wiel Kusters, die in de bibliotheek van Venray gepland stonden, alsnog annuleren.


Het plan was om de lezing met Wiel Kusters, die aanvankelijk gepland stond voor 16 mei, naar juli te verplaatsen, maar Wiel Kusters gaf er toch de voorkeur aan om in het nieuwe seizoen, onder weer en meer ‘normale’ omstandigheden, hiervoor naar Venray te komen. Gelukkig kan de laatste lezing, met Judith Koelemeijer op zondag 20 juni 2021 om 11.00 uur, wél doorgang vinden in de Venrayse bibliotheek.


Bezoekers

Maar ook voor deze lezing gelden nog steeds enkele coronagerelateerde beperkingen en regels. Zo mag de organisatie niet meer dan vijftig toehoorders een zitplaats aanbieden en blijven het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en bij het naar buiten gaan en de anderhalvemeterregel nog altijd van kracht. 'Wij kunnen het aantal van vijftig bezoekers alleen veilig ontvangen in de bibliotheek van Venray. Wij zijn dan ook erg verheugd hier terecht te kunnen', meldt het bestuur. 'Hanneke Hendrix, Mirthe van Doornik en Wiel Kusters hebben wij overigens voor het seizoen 2021-2022 opnieuw uitgenodigd en alle drie hebben inmiddels te kennen gegeven dan graag naar Venray te willen komen'.


Aanmelden

De seizoenpashouders van Literair Café Venray kunnen zich vóór vrijdag 18 juni 2021 middels een mailtje naar secretariaat@literaircafevenray.nl voor de lezing van Judith Koelemeijer aanmelden. Dit omdat seizoenpashouders van Literair Café Venray voorrang hebben bij het toekennen van een zitplaats voor deze lezing van Judith Koelemeijer.


Entree

Het ziet ernaar uit dat er vanaf 18 juni nog plaatsen binnen het aantal van vijftig beschikbaar zijn voor de lezing met Judith Koelemeijer. Die wil het bestuur graag aan niet-seizoenpashouders aanbieden. Iedereen die graag deze lezing met Judith Koelemeijer wil bijwonen, kan zich hiervoor via een mail naar secretariaat@literaicafevenray.nl aanmelden.


De aanmelders krijgen vervolgens een bevestigingsmail als er voor hen op zondag 20 juni nog een plaats beschikbaar is. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro: wie het eerst komt, het eerst maalt.


Maatregelen

Ten slotte even in het kort: bij het binnenkomen dient iedereen zijn of haar handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen. Tijdens de lezing is geen mondkapje nodig, de stoelen zijn wel op anderhalve meter geplaatst. Verder is er geen garderobefunctie en wordt er ook geen (koffie)pauze gehouden. Er zijn tevens vaste looproutes ingesteld. Volg hiervoor de aanwijzingen van de begeleiders.
Óf de verkoop van boeken en het signeren van boeken door Judith Koelemeijer plaats zal vinden, wordt op zondag 20 juni ter plaatse bekendgemaakt.


Check

Een korte biografie en bibliografie van Judith Koelemeijer, de coronaregels en gezondheidscheck van de GGD, die voor deze lezing met Judith Koelemeijer op 20 juni gelden, zij te vinden op de website www.literaircafevenray.nl.


Foto: Judith Koelemeijer.

Foto: Merlijn Doomernik.