Afbeelding
Foto: Wieneke Hofland

‘Bezoekers hebben ons echt gemist’

Overloon | ZooParc Overloon heeft de deuren weer mogen openen voor bezoekers. Sinds 19 mei kunnen mensen weer genieten van de kangoeroes, pinguïns, tijgers en stokstaartjes in de diverse expeditiegebieden op het dierenpark.

Volgens general manager Roel Huibers weten bezoekers het park, dat in februari bij de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van Noord-Brabant' als winnaar uit de bus kwam, ook weer echt te vinden. “We merken dat mensen ons gemist hebben. Ze zijn oprecht blij dat ze er weer op een veilige, verantwoorde manier op uit kunnen.”

Om iedereen de kans te geven zo lang mogelijk in het park te verblijven, is ZooParc in juni iedere vrijdag en zaterdag tot 8 uur 's avonds open. In de maand juli geldt deze verlengde openingstijd zelfs voor alle avonden. Huibers: “Zo hebben bezoekers alle tijd en kunnen ze op hun gemak van alle dieren genieten. Ook is het ideaal voor wie na zijn werk nog even een rondje wil doen of in het park een hapje wil eten, met uitzicht op de giraffen.”

In het dierenpark bij Overloon zijn verschillende maatregelen genomen om alles coronaproof te laten verlopen. Zo zijn er door het hele park heen hygiëne-punten, is er een vaste looproute en moeten bezoekers online een tijdslot reserveren.

Foto’s: ZooParc Overloon.

Afbeelding
Afbeelding