Sportstuif en Hockeyclub Venray dragen samen bij aan een gezonde actieve basisschooljeugd.
Sportstuif en Hockeyclub Venray dragen samen bij aan een gezonde actieve basisschooljeugd. Foto: Rob Beckers

Sportstuif Venray op Wieën

Venray | Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na school lekker uit te kunnen leven door middel van sport en spel? Sportieve Buitenschoolse Sportieve Opvang Sportstuif en Mixed Hockey Club Venray slaan hiervoor de handen ineen. Vanaf 1 juli 2021 opent Sportstuif op Sportpark de Wieën haar deuren.


Sportstuif biedt Venray dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse opvang. Het doel van Sportstuif is om kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Dit wordt gedaan door middel van sport- en spelactiviteiten, maar ook uitstapjes en creatieve activiteiten horen hierbij. Sportstuif en Mixed Hockey Club Venray dragen samen bij aan een gezonde actieve basisschooljeugd in Venray. Roger Sevenheck, voorzitter MHCV: "Echt iedereen welkom bij onze club. Buitenschoolse opvang past bij onze vereniging en onze nieuwe accommodatie is er ook op ingericht."


Binnen de sportieve opvang is Sportstuif ondertussen al jaren actief met verschillende vestigingen in Brabant. Met de opening van Sportstuif Venray komt het aantal op tien vestigingen. Joep Pouls van Sportstuif: "We hadden niet verwacht al zo snel te kunnen groeien, we merken dat het concept van Sportstuif gewoon werkt. Omdat we veel collega’s uit Limburg hebben is het des te leuker dat we nu de 10de vestiging van Sportstuif in Limburg mogen openen."


Bij Sportstuif is sport is het hoofdthema, maar het allerbelangrijkste is dat de kinderen een plek hebben waar ze zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Anouk Houterman, locatiemanager van Sportstuif Venray: "Kinderen moeten zichzelf kunnen ontdekken en hun talenten kunnen ontwikkelen. Ik geniet als ik kinderen zie die met een glimlach rond rennen op het veld of een knutselwerkje maken. Ik verheug me erop om samen met het team de kinderen te ontvangen bij Sportstuif en er samen een sportieve en gezellige plek van te maken waar kinderen en ouders zich thuis voelen."

Het actief bezig zijn met andere kinderen, leren omgaan met winst en verlies én in de buitenlucht bewegen zijn een paar van de belangrijke punten waardoor steeds meer ouders Sportstuif weten te vinden. Daarnaast heeft Sportstuif een grote mate van flexibiliteit. De opvang van kinderen is aan te passen op het werkrooster van ouders/verzorgers. Ook in de vakantie en met studiedagen zijn de kinderen de hele dag welkom bij de sportieve opvang. Deze dagen zitten vol met (sportieve) activiteiten en evenementen georganiseerd door Sportstuif.

Meer informatie via e-mailadres info@sporstuif.nl, telefoonnummer 088-6332020 of website www.sportstuif.nl.

'Sportinstuif: buitenschoolse sportieve opvang’
Afbeelding