Afbeelding
Foto: Eigen foto

Tuin & Terras Ysselsteyn viert feest

Ysselsteyn | Vrijdag 21 mei heeft Tuin & Terras twee van de prijswinnaars van de winactie rondom het tienjarig jubileum bekendgemaakt. De familie Voesten uit Leunen en de familie Bennebroek uit Deurne waren de gelukkige winnaars van een prachtige set bloembakken.


‘Dit maakt onze tuin helemaal af!’ was de eerste reactie van één van de prijswinnaars. De andere winnaar vond de bloembakken zo mooi dat ze zelfs een mooi plekje in de woonkamer krijgen.

De familie Bennebroek heeft afgelopen jaar haar tuin volledig opnieuw aangelegd. De unieke accenten, moderne bestrating en nieuwe vijver hebben de tuin tot een mooi geheel gebracht. Bij de familie Voesten is een sfeervolle design tuin aangelegd. Waar oude elementen een nieuw leven hebben gekregen en waar in privacy van genoten kan worden.


Met zestien vestigingen door heel Nederland zijn er veel mooie tuinen binnengekomen. Om mee te doen met de winactie hebben beide winnaars foto’s ingestuurd van het eindresultaat. Een jury van het hoofdkantoor heeft uiteindelijk uit alle foto’s deze winnaars gekozen.