Winkel van Sinkel opent op koopzondag

Venray | Kringloopwinkel Winkel van Sinkel aan de Schoolstraat 4 opent op 30 mei tijdens koopzondag haar deuren voor het winkelend publiek.


De Winkel van Sinkel hoopt dat de extra openstelling bijdraagt aan een omzetverhoging om zo de goede doelen waaraan de winkel bijdraagt financieel extra te kunnen steunen. Bestuurslid An Leijssen is verheugd met de zondagopenstelling en prijst de vrijwilligers van de winkel. “Dat we op zondag open kunnen hebben we geheel te danken aan onze mensen die zich ook op zondag willen inzetten voor het goede doel.”


De winkel is open van 12.00 tot 17.00 uur. Er mogen tegelijk maximaal acht klanten in de winkel en het dragen van een mondkapje is uiteraard verplicht. Kringloop Winkel van Sinkel is een plaatselijke organisatie van vrijwilligers die al sinds begin 1981 in Venray en in de regio actief is. Door het verzamelen, sorteren, repareren en verkopen van gebruikte goederen, ondersteunt de Winkel van Sinkel sociaal-maatschappelijke projecten in de Derde Wereld en in eigen land.