Afbeelding
Foto: MHCV

MHCV dankt zijn sponsoren

MHCV dankt zijn sponsoren

Venray | Eind april besloot de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) om, naar aanleiding van het door de overheid gepubliceerd openingsplan, het huidige seizoen te beëindigen. Al maanden werden er geen competitiewedstrijden meer gespeeld, maar Mixed Hockey Club Venray (MHCV) deed binnen de maatregelen zijn uiterste best om alle leden in beweging te houden en betrokken te houden bij de vereniging. Jeugdclinics, aangepaste trainingen en online quizzen zorgden ervoor dat voor velen de hockeyclub in leven bleef.


"De afgelopen maanden is voor iedereen, maar zeker voor veel bedrijven en verenigingen, een stille periode geweest waarin veel niet kon of mocht", zegt Wouter Born, voorzitter van de sponsorcommissie van MHCV. "Zo organiseren wij jaarlijks een mosselavond, waarop wij al onze sponsoren bedanken voor hun steun. We hebben in april besloten dat we deze sponsoravond helaas moeten annuleren."

Toch wilde MHCV dit seizoen niet afsluiten zonder dat sponsoren nog iets van de vereniging zouden horen. “We hebben twee van onze sponsoren, Slagerij Angelique Leenders en Proeflokaal Goesting, gevraagd om een leuk bedankpakketje voor ons samen te stellen”, aldus Born. “We hebben hierin bewust niet gevraagd om dit te sponsoren, want zeker in moeilijke tijden willen wij binnen onze mogelijkheden graag kijken hoe wij onze sponsoren kunnen steunen."


Veel regionale bedrijven hebben daarom eind vorige week persoonlijk een Bedankpakketje van MHCV mogen ontvangen. "We hebben onze sponsoren bedankt voor hun steun en hopen dat zowel bedrijven als medewerkers in goede gezondheid blijven. Hopelijk komen er voor ons allen snel betere tijden aan. Tot die tijd blijven we samen sterk en zoeken wij naar creatieve oplossingen."


Foto: Gijs Schapendonk, Angelique Leenders en Wouter Born (v.l.n.r.).