Teun van de Keuken bij webinar BiblioNu

Teun van de Keuken bij webinar BiblioNu

Venray | Teun van de Keuken, een van de gezichten van televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde, wordt op woensdag 19 mei van 20.00 tot 21.30 uur geïnterviewd over de (on)eerlijk productieprocessen van voedsel. Het online interview wordt georganiseerd door BiblioNu met bibliotheken in Horst en Venray.


Al jaren probeert Van de Keuken inzicht te geven in de wereld achter voedsel. Vanuit de keuringsdienst ontstond ook Tony's Chocolonely, de slaafvrije chocolade waarvan Teun de naamgever en initiatiefnemer is. Hij is een echte out-of-the-boxdenker en maatschappelijk verantwoord ondernemer. Daarnaast presenteert hij diverse onderzoeksprogramma’s en schrijft wekelijks een column voor de Volkskrant waarin hij actuele maatschappelijke kwesties aan de kaak stelt. Daarnaast is hij auteur van een roman over de schrijnende ongelijkheid in de maatschappij eind jaren zeventig tot De Supermarkt Survivalgids: keuzes maken in de supermarkt waar veel misleidingen op de loer liggen.

Het event is live online te volgen en wordt aangeboden in samenwerking met de Bibliotheek Eindhoven. Aanmelden kan via activiteiten op www.biblionu.nl. De kosten bedragen 7,50 euro.