Afbeelding
Foto: Join2Walk

Sportief wandelen in en om Venray

Venray | Wandelen, de nieuwe sport in tijden van corona, is een fijne manier om fit te blijven. Wil je dit na deze 'gekke' coronatijden ook voortzetten? Kom dan bij Join2Walk. “We wandelen in een gezellige groep en werken ondertussen aan de opbouw van conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht", legt Karin Janssen uit.


Join2Walk bestaat inmiddels al 2.5 jaar en heeft volgens Janssen 'een fijne groep met sportieve wandelaars opgebouwd'. "Om de fitheid te garanderen wordt aangeraden om twee tot drie keer per week te wandelen. Dit kan tijdens zes momenten per week door middel van het reguliere abonnement. Welke les je kiest, dat maakt niet uit. Je kan het precies zo inpassen dat het in jouw schema past. Lukt het niet om twee à drie keer per week mee te wandelen? Dan is de tienrittenkaart voor jou een goede optie. Naast het sportieve aspect heeft Join2Walk nog veel meer te bieden. Je wandelt namelijk niet alleen, maar samen. Er wordt dan ook gezellig gekletst en ondertussen ben je ook nog eens bezig met sport. Eén keer per maand lopen wij een langere afstand en doen we mee aan verschillende wandelevenementen. De sportieve wandelingen vinden plaats in en rondom de prachtige omgeving van Venray."

Join2Walk is voor iedereen instapbaar. Heb je een blessure? Lange tijd niet gesport? Of lijkt het je gewoon leuk om met een groep sportief bezig te zijn? Er wordt rekening gehouden met ieders conditie. Daarnaast is wandelen een natuurlijke beweging waardoor het laagdrempelig is om mee te beginnen. "En er is nog meer nieuws. Sinds kort maken wij ook gebruik van Walkers; een gevulde buis van 1 kg. Tijdens het sportief wandelen trainen wij met de Walkers de spieren van de armen, nek en schouders. Halverwege de tocht stoppen wij tien minuten om in combinatie met de Walkers en muziek te werken aan de benen-, buik- en rugspieren. Op deze manier trainen we op een effectieve manier alle spiergroepen."

Ben je enthousiast geworden? Wil je gebruikmaken van een proefles? Voor meer informatie neem contact op met Karin Janssen. Dit kan via e-mail join2walk@gmail.com of telefonisch via 06-31213820 of kijk eens op www.join2walk.nl.