Ga je voor de Kia e-Niro, dan ga je voor zorgeloos rijplezier.
Ga je voor de Kia e-Niro, dan ga je voor zorgeloos rijplezier. Foto: VDNS Hansen

Actie VDNS Hansen Venray:

Kia e-Niro voor € 349 per maand (private lease) of met € 6.000 korting!

Venray | De Kia e-Niro was in 2020 de bestverkochte elektrische auto. Niet zo gek, de e-Niro overtuigt door grenzeloos comfort, ruimte voor het hele gezin en een actieradius tot maar liefst 455 kilometer. Ontdek deze stoere crossover nu zelf in de showroom van VDNS Kia Helmond. De 100% elektrische e-Niro is daar verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs of een laag private lease-maandbedrag.


Kiezen tussen elektrisch rijden of lang rijden hoeft niet meer. Ga je voor de Kia e-Niro, dan ga je voor zorgeloos rijplezier. Door de combinatie van een actieradius tot 455 kilometer en een snellaad-functie krijg je met deze aantrekkelijke crossover alle bewegingsvrijheid die je zoekt. De verrassend ruime laadbak en de slimme features maken de e-Niro bovendien de meest praktische elektrische auto in z’n
klasse.


De Kia e-Niro is standaard zeer compleet. Zo wordt de auto onder andere geleverd met adaptive cruise control, 8“ audio display met achteruitrijcamera, climate control, elektrische handrem en vermoeidheidsherkenning. Bovendien kun je met het geraffineerde ambient light kiezen uit zes kleurinstellingen die precies passen bij je stemming. Dat wordt grenzeloos genieten, met respect voor de natuur.


Veiligheid en zekerheid gaan bij Kia boven alles. Daarom wordt de Kia e-Niro geleverd met 7 jaar fabrieksgarantie. Wel zo’n prettig gevoel.


Bij VDNS Hansen Venray is de nieuwe Kia e-Niro al verkrijgbaar vanaf € 35.995,00. Liever zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Ook dat kan. Voor € 349,00 per maand rijd je een gloednieuwe Kia e-Niro, zonder onverwachte kosten (zie kader). Dit is inclusief verzekering, belasting en reparatie- en onderhoudskosten. Ook een laadpaal is eenvoudig te regelen via VDNS Hansen Venray. Bij aflevering zorgen we voor een laaddruppel waarmee je overal in Europa je auto kunt opladen.


Interesse in de nieuwe Kia e-Niro? VDNS VDNS Hansen Venray heeft maar liefst 20 gloednieuwe Kia e-Niro’s op voorraad. Je bent dus verzekerd van een snelle levering. Uiteraard kun je zonder afspraak naar onze showroom komen, maar onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak, zodat je gegarandeerd een proefrit kunt maken en onze verkoopadviseurs je te woord kunnen staan. Voor een vrijblijvende proefrit of advies op maat kun je telefonisch een afspraak maken via:
0492 588 970.

Private lease

Kies je voor private lease, dan kies je voor zekerheid. Voor een vast maandbedrag rijd je een goednieuwe auto. In die prijs zit inbegrepen: aanschaf, rente, reparatie- en onderhoudskosten, allriskverzekering, inzittendenverzekering, 24-uursservice, wegenbelasting en btw. Tevens is inkoop van je huidige auto mogelijk en zeer interessant.

VDNS Hansen Venray, Keizersveld 2, 5803 AN Venray. contact:
telefoon 0478 550 990,
e-mail info@vdnshansen.nl, 0478 515 100,
www.autobedrijfhansen.nl,
www.kia-vdns.nl.