Afbeelding
Foto: VieCuri

Bereikbaarheid locaties VieCuri

Venlo- Venray | Op Koningsdag (dinsdag 27 april) en Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei) is de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray aangepast.


Zowel op dinsdag 27 april als woensdag 5 mei zijn alle poliklinieken, regiopoli’s, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. Met Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) is het niet mogelijk om bloed te prikken bij de priklocaties. Kijk op www.viecuri.nl/bloedafname voor meer informatie. Daarnaast is het op dinsdag 27 april en woensdag 5 mei niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. Kijk op www.viecuri.nl/rontgen voor meer informatie.

Patiënten die in VieCuri zijn opgenomen, mogen beperkt bezoek ontvangen. Per dag is één bezoeker per patiënt toegestaan. Op Koningsdag en Bevrijdingsdag geldt de weekendregeling en is bezoek toegestaan tussen 14.00 en 16.00 uur. Bekijk vóór bezoek de actuele voorwaarden op www.viecuri.nl/op-bezoek/bezoektijden/.

Mensen met klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener, wordt gevraagd contact op te nemen met de huisartsenpost (HAP) via telefoon 0900-8818. De assistente stelt ze vervolgens enkele vragen en kan inschatten of ze zelf iets kunt doen of langs moeten komen. Bij de huisartsenpost kan men alleen terecht op afspraak. De huisartsenpost in Venlo is op Koningsdag (dinsdag 27 april 2021) vanaf 8.00 uur de hele dag, avond en nacht geopend. Op Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei 2021) is de huisartsenpost in Venlo vanaf 17.00 uur de hele avond en nacht geopend. Het landelijke alarmnummer 112 is bedoeld voor meldingen van spoedeisende hulp, voor acute levensbedreigende situaties.