Confetti

Venray | Confetti is een close harmony groep bestaande uit een twintigtal dames en heren. De fysieke repetities zijn tot nader order opgeschort. De algemene ledenvergadering is verplaatst naar woensdag 21 april. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.confetti-venray.nl.

Zangers van St. Frans

Venray | Op dinsdag- en vrijdagavond wordt er in groepjes van vier gerepeteerd in de Paterskerk. Zondag 18 april wordt met vier zangers de hoogmis opgeluisterd.


Kinderen die graag zingen, zijn van welkom op de repetities, kom gerust een keer binnenlopen om te kijken. Ook tieners zijn van harte welkom. Kijk ook eens op de website www.zangersvansintfrans.com.

Oud papier DOS

Venray | DOS Venray haalt op maandag 12 april oud papier op in de wijk Landweert III. Met de ophaalwerkzaamheden wordt gestart om 9.00 uur. Het verzoek van de ophalers is om het papier goed gebundeld en tijdig aan de straatkant gereed te zetten.

Oud papier Zangers van St. Frans

Venray | Zangers van St. Frans haalt op woensdag 14 april oud papier op in de wijken Landweert 1 en Landweert 2.


Het verzoek van de ophalers is om het papier goed gebundeld en op tijd aan de straatkant gereed te zetten. Er wordt begonnen met ophalen vanaf 18.30 uur.