OTTO Work Force blijft hoofdsponsor van handbalclub VOC Amsterdam.
OTTO Work Force blijft hoofdsponsor van handbalclub VOC Amsterdam. Foto: Persfoto

OTTO hoofdsponsor VOC

Venray - Amsterdam | Handbalvereniging VOC Amsterdam en OTTO Work Force hebben hun bestaande overeenkomst met drie jaar verlengd. De huidige overeenkomst liep tot deze zomer. OTTO Work Force blijft als hoofd- en naamsponsor verbonden aan de Amsterdamse topclub.


OTTO Work Force is al vele jaren sponsor van het damesteam van VOC, maar is sinds 2018 naamgevend sponsor van de club. De naam OTTO Work Force zal ook de komende jaren op de shirts en de touringcar van VOC prijken.

André Zeldenthuis, voorzitter VOC Amsterdam, is in zijn nopjes met de vernieuwde overeenkomst: "Alles is er bij VOC op gericht om de opleiding van talenten op een hoger niveau te brengen en daarbij is de financiële ondersteuning van sponsoren onontbeerlijk. We zijn ontzettend trots en dankbaar dat OTTO Work Force ons in deze ambitie blijft ondersteunen."

Met het afsluiten van deze nieuwe sponsorovereenkomst is er een goede financiële basis gelegd om tophandbal in Amsterdam te waarborgen en talent de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen.

De Amsterdamse club VOC gaat het komende handbalseizoen met een nieuw opleidingsplan starten. Het plan is op topsport gericht waarin veel aandacht is voor individuele, mentale en fysieke ontwikkeling, maar ook zaken als voeding en maatschappelijke ontwikkeling zijn hierin belangrijk. In het topsportprogramma, hetgeen start vanaf de D-jeugd, zal ook veel aandacht zijn voor de opleiding van keepers.


Opleiding

Ambities VOC en van OTTO Work Force matchen

Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force: “Wij herkennen ons in de ambities en opleidingsplannen van VOC Amsterdam. Net als hen investeren wij bij OTTO ook veel in talentontwikkeling, op doorgroei vanaf de werkvloer. Dit blijkt ook uit het feit dat bijna 70 procent van onze stafpersoneel ooit begonnen is als flexmedewerker", vertelt de Venraynaar.


Gezondheid

Daarnaast speelt ook vitaliteit en gezondheid een belangrijke rol binnen OTTO. ‘We take care of our People’ is de boodschap van OTTO Work Force sinds begin 2020. "We hopen ook van VOC te kunnen leren over gezondheid en fitheid, zodat we dit kunnen doorvertalen naar ons vitaliteitsplatform FIT@OTTO."


Marktleider

OTTO Work Force is marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling en gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen. Het bureau is voortdurend op zoek naar nieuwe concepten om de belangen van hun klanten en medewerkers op het gebied van flexibel werken optimaal te dienen. OTTO Work Force onderneemt vanuit het hart en doen altijd een stapje meer. Ruim 22.000 flexmedewerkers werken via OTTO Work Force voornamelijk in Nederland, Duitsland en Polen.

In West- Centraal- en Midden-Europa heeft OTTO in totaal vijftig kantoren. OTTO heeft sinds het voorjaar van 2018 een strategische samenwerking met de Japanse uitzendgroep Outsourcing Inc.

VOC is een dameshandbalvereniging uit Amsterdam-Noord die werd opgericht op 7 juni 2006. VOC komt voort uit een fusie tussen de handbalverenigingen De Volewijckers en Oriënto. Het eerste damesteam speelt sinds het ontstaan van de club onafgebroken in de eredivisie.

Afbeelding