Rian Wijnhoven (rechts) en Angela Kleeven hebben zin in hun nieuwe uitdaging.
Rian Wijnhoven (rechts) en Angela Kleeven hebben zin in hun nieuwe uitdaging. Foto: Antoon Jeuken

Tweelingzussen aan het roer

Geijsteren | Camping Landgoed Geijsteren opent op 1 april de deuren voor kampeerders en andere vakantievierders. De frequente bezoeker van de camping zal direct opvallen dat er het een en ander is veranderd op de camping aan de Maas. Sinds dit jaar hebben de tweelingzusjes Rian Wijnhoven en Angela Kleeven namelijk het stokje overgenomen van Ron Ebbinge en Carla Kunen. "We hebben heel veel zin om dit avontuur te beginnen. Er is sprake van gezonde spanning, maar zenuwachtig zijn we niet", vertelt Rian enthousiast.


Als het kampeerseizoen op donderdag 1 april start, dan is ook Camping Landgoed Geijsteren klaar om campinggasten te ontvangen. Op camping Den Buizerd, dat onderdeel is van Landgoed Geijsteren, werden de eerste gasten deze week al ontvangen. Het gedeelte met twintig ruime kampeerplaatsen ligt onder de rook van Golf- en Countryclub Geijsteren. Landgoed Geijsteren beschikt over zestig kampeerplaatsen, vier trekkershutten en ook twee vakantiewoningen. "We hebben De Ganzenhof voor vijf personen en De Jachthut voor zes personen. Die woningen hebben we gerenoveerd en ook de camping heeft een flinke onderhoudsbeurt ondergaan. We hebben de laatste maanden hard gewerkt, maar we zijn klaar om de eerste gasten te ontvangen."

De zussen hebben beiden jarenlange ervaring in de toerismesector, maar voor Rian betekent de camping een terugkeer in de sector na bij een Rabobank en een fysiotherapeutenpraktijk te hebben gewerkt. "Mijn man Gijs hoorde dat Ron en Carla op zoek waren naar opvolgers en toen dacht hij eigenlijk direct aan ons. We stonden destijds op de camping en Angela kwam op bezoek en toen legde Gijs het haar direct voor. Ik was op dat moment nog aan het werk, dus hoorde het pas later. In eerste instantie zag Angela het niet meteen zitten, maar een paar dagen later waren we allebei heel enthousiast over het plan."

Nu, enkele maanden later, kan het duo bijna niet wachten om de campingdeuren te openen. "We staan echt te popelen om te beginnen samen met onze medewerkster Anja Linders. Daarnaast is het is natuurlijk heel bijzonder om dit samen met je tweelingzus te mogen doen. We willen ook Ron en Carla bedanken voor hun jarenlange inzet."

Tijdens het paasweekend zijn er nog enkele plaatsen vrij op de camping, maar tijdens Pinksteren is er al geen een plekje meer te verkrijgen. "Het gaat heel goed met de boekingen, daar zijn we heel erg blij mee. Nu kunnen we gaan doen wat we echt leuk vinden: zorgen dat onze gasten een mooie tijd hebben."


Meer informatie over de camping is te vinden op de websites www.campinglandgoedgeijsteren.nl en www.campinglandgoedgeijsteren-den-buizerd.nl.

Kampeerseizoen begint voor zussen Rian en Angela