Afbeelding
Foto: Willem Menting

Mosh+ voor de moderne vrouw

Venray | Mosh+ is sinds 1 februari gevestigd in het pand aan de Grotestraat 34 in Venray. De zaak van Monique de Koning richt zich op vrouwen vanaf maat 42, samen met haar dochter Sharona verwelkomt ze hun klanten in hun sfeervolle boetiek. Monique wil graag vrouwen inspireren, dat de vrouwen zich goed voelen en zelfverzekerd de deur uit gaat.


De drempel om een boetiek in te gaan, is voor vrouwen met een maatje 42 of meer vaak hoog en de zoektocht naar een jurkje of blouse draait vaak uit op een teleurstelling, maar niet bij Mosh+. De aangeboden kleding bij Mosh+ begint bij maat 42 en gaat tot maat 58. De klanten kunnen onder het genot van een kop koffie of thee ongedwongen shoppen en op zoek gaan naar een passende jurk of blouse dan wel broek. De kleding die Mosh+ aanbied beschikt over zeer goede pasvormen.


Behoefte

Monique weet dankzij haar ervaring dat er behoefte is aan een boetiek juist voor deze doelgroep en Mosh+ heeft dan ook als enige in de directe omgeving de mode voor dames vanaf maat 42 tot 58 met de juiste pasvormen en materialen. Bij Mosh+ kunt u terecht voor betaalbare mode van goede kwaliteit en service.

Dankzij haar jarenlange ervaring in de kledingbranche biedt Monique u de alom bekende merken aan als Yoek, Only-M, Doris Streich, Yesta, Mat fashion, Exxcellent en andere leuke merken.

Bij Mosh+ kunt u op dit moment helaas alleen nog shoppen op afspraak welke u kunt maken op 06-34080268. Er kunnen op dit moment drie personen tegelijkertijd shoppen bij Mosh+. "Echter hopen we natuurlijk dat we snel de deuren kunnen openen voor iedereen. Tevens kunt u ook online shoppen bij Mosh+ via www.moshplus.nl", laat Monique weten.


Accessoires

Klanten van Mosh+ kunnen bij ons ook terecht voor cadeaubonnen en accessoires als armbanden, riemen en sjaals. Ook ondergoed behoort tot het assortiment. Een boetiek openen in deze corona tijd vergt moed en doorzettingsvermogen, iets wat Monique op het lijf is geschreven: "Toen ik de plannen begin 2020 maakte had ik natuurlijk nooit gedacht dat corona zo lang zou blijven."

Mosh+ is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.


Foto: Monique de Koning (rechts) met haar dochter Sharona voor de winkel in de Grotestraat.