Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Advies en verkoop nu alleen nog op afspraak

Overloon | Jeroen van de Rakt Sierbestrating en Grondwerken bestaat dit jaar tien jaar. Het jubileum wordt niet gevierd, maar als het straks weer kan dan wil Van de Rakt alsnog stilstaan bij de verjaardag van het bedrijf dat hij samen met zijn vrouw Nicole runt. "Het is toch een mooie mijlpaal", zegt de ondernemer enthousiast.

Ondanks de coronacrisis draait het bedrijf aan de Rondweg 14a in Overloon op volle toeren. "We merken dat mensen hun plannen hebben gewijzigd. Vakanties zijn uitgesteld en veel mensen besloten toen om het thuis in de tuin gezellig te maken. Daar kunnen wij natuurlijk uitstekend voor zorgen met een nieuw terras of stukje bestrating. Tegenwoordig kan het soms wel eens lastig zijn om bepaalde stenen en bestrating aan te kopen, maar we hebben gelukkig een breed assortiment.”

Bij Van de Rakt kunnen klanten niet alleen terecht voor een stukje bestrating. Het bedrijf neemt ook het grondwerkgedeelte graag voor zijn rekening. "We hebben wat dat betreft alles onder een dak. Ons concept is wat dat betreft vrij uniek. In samenwerking met hoveniers en stratenmakers kunnen wij een compleet plan aanbieden om bij onze klanten hun tuin en bijvoorbeeld de oprit aan te pakken."
Een kijkje nemen in de showtuin van Jeroen van de Rakt Sierbestrating en Grondwerken? Bel met telefoonnummer 0653739878 om een afspraak te maken. "We kunnen iedereen volledig volgens de richtlijnen van het RIVM coronaproof ontvangen. We zijn uiteraard ook bereikbaar voor bestellingen, afhalen, advies op maat en overige vragen", vertelt Van de Rakt.

Meer informatie over Jeroen van de Rakt is te vinden op www.jvdrakt.nl. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken door een email te sturen naar info@jvdrakt.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding