Afbeelding
Foto: eigen foto

HENT24, voor je belastingaangifte

Venray | Iedereen heeft elk jaar te maken met de Belastingdienst, want iedereen moet belasting betalen. Daarom doen veel mensen rond deze tijd hun jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Daarbij wil je het liefst zo weinig mogelijk belasting betalen en zeker geen boetes of een navordering krijgen. Het is dan ook van groot belang dat de aangifte zorgvuldig en deskundig wordt ingevuld.


Bij HENT24 hebben we ervaring met alle belastingzaken. We zijn dagelijks bezig met belastingadvies en belastingaangiftes. We zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen en zorgen ervoor dat je gebruikmaakt van alle fiscale voordelen. Daarnaast hebben we een goede relatie met de Belastingdienst waardoor de belastingaangifte snel wordt afgewerkt. Gelukkig kunnen tegenwoordig al veel mensen zelf de aangifte invullen. De Belastingdienst helpt hierbij met de vooraf ingevulde aangifte. Uiteraard geeft de Belastingdienst je verder geen adviezen, dus je moet wel zelf opletten dat je geen aftrekposten vergeet en daardoor geld laat liggen. Graag helpen we onze particuliere klanten bij het doen van hun belastingaangifte. Op onze website hebben we hiervoor een stappenplan opgenomen. Zo kunnen we al voor een bedrag van 75 euro een aangifte voor een alleenstaande maken. Bij gehuwden of samenwoners wordt dit bedrag 95 euro. In bijzondere situaties zoals bij echtscheiding, aan- of verkoop van een huis hebben we een speciaal tarief van 125 euro. De meer complexe aangiftes berekenen we op basis van uurtarief.


Bij die aangiftes inkomstenbelasting is er wel een groot verschil tussen particulieren en ondernemers. Als je particulier bent, dan kun je gebruik maken van de vooraf ingevulde aangifte. De Belastingdienst heeft al veel gegevens over jou gekregen via je werkgever, uitkeringsinstantie en bank. Ben je ondernemer, dan verandert de situatie. De Belastingdienst heeft geen idee wat je hebt verdiend met je onderneming. Om deze gegevens toch bij de Belastingdienst te krijgen verwerken we bij HENT24 de administratie van je bedrijf helemaal digitaal. Daarna maken we bij een jaarrekening. Dit verslag van je winst (of verlies) sturen we samen met je aangifte elektronisch naar de Belastingdienst. Speciaal voor ondernemers zijn er allerlei aftrekposten en regels die van toepassing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Oudedagsreserve, zelfstandigenaftrek en MKB-vrijstelling.

Kortom, HENT24 kan het niet makkelijker maken, maar is wel de ideale partner voor je particuliere of ondernemers aangifte inkomstenbelasting.