Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Prijswinnaars decemberpuzzels

Venray | Mike ten Holder is de winnaar van de fotopuzzel die vlak voor Kerstmis in nieuwsblad Peel en Maas stond. Namens hem nam zijn vader Rob afgelopen week de hoofdprijs, een cheque van 75 euro van Dekkers Tweewielers in Wanssum, in ontvangst.


Mien Sijbers-Smits uit Venray won een voorleesboek in het Venrays dialect: Verhölkes ien 't Venrods. Veldeke Venroj werkte mee aan dit project en Mariel van den Munckhof nam als bestuurslid van Veldeke Venroj de vertaling in het Venrays op zich. De oplossing van deze puzzel:
1C: Residence De Stek Castenray glorieuze winnaar Kern met Pit. 2B: Genne Naam is klaar voor de grote optocht op carnavalsmaandag. 3C: Leerkrachten schrijven briefjes naar kinderen van de onderbouwvan de Montessorischool. 4B: Oirlo. 5B: Venrayse oorlogsherinneringen. 6D: Leunen. 7A: Jerakamp in Ysselsteyn. 8A: Offerfeestgebed op hoofdveld SV Venray. 9A: De nieuwe Raayland-rector Bas van Rooijen. 10D: Eerstesteenlegging volmolen Merselo. 11A: Serviceclub Kiwanis Schieëpersland. 12B: Voedselbank Limburg-Noord


Ook de prijswinnaars van de monsterpuzzel die vlak voor oud en nieuw in Peel en Maas stond zijn bekend. Riek Leijssen uit Leunen is de winnares van de taart van Bakkerij Vedder. De twee vrijkaarten voor Oorlogsmuseum Overloon zijn gewonnen door Peter Borghs uit Overloon en Els van Lier uit Blitterswijck is de winnares van het boek Venrays Verleden deel 10.
De oplossing van deze paginagrootte puzzel: Van den Munckhof print en media wenst u een gezond en voorspoedig nieuwjaar.