Afbeelding
Foto: R.ten Brucke

Hét drukwerkadres voor particulieren en bedrijven

Venray | Van den Munckhof Print & Media vervaardigt drukwerk voor veel zakelijke klanten in de regio Venray. Bedrijven als Inalfa, OTTO Workforce, SEP Peters, Vitelia en Kipster zijn enkele voorbeelden van tevreden klanten van het bedrijf op industrieterrein Keizersveld in Venray. Ook de gemeente Venray behoort tot de trouwe klantenkring van het familiebedrijf.


Bedrijfsbrochures, productieformulieren, huisstijldrukwerk of een rollup banner. "Wij verzorgen dit van ontwerp tot eindproduct voor al onze relaties", vertelt directeur Christ van den Munckhof. "Als grafisch bedrijf verzorgen wij ook drukwerk voor particulieren. Het leven, van geboorte tot overlijden, zien we terug in ons bedrijf. Geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwdrukwerk, jubileumdrukwerk of andere vormen van uitnodigingen. Ons team van vormgevers staat dagelijks voor u klaar."


In een tijd waarin alles steeds sneller gaat, gaat ook Van den Munckhof Print & Media met de tijd mee. Het print- en mediabedrijf is thuis in de traditionele drukmarkt, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om mokken, onderzetters, muismatten, behang, metal prints in verschillende soorten en maten, posters, spandoeken en nog veel meer op maat te bestellen. "Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. Wij werken met hoogwaardige printers van Canon waarmee we snel en efficiƫnt kwalitatief werk kunnen leveren voor onze klanten. Het gebruik van zeildoeken, rollup banners, belettering voor voertuigen en andere vormen van signing wordt steeds vaker toegepast. Van den Munckhof Print & Media kan daarbij voor u een rol spelen. Of het nu een eigen ontwerp is of een ontwerp gemaakt door een van onze vormgevers. Het kan in feite allemaal en geen formaat is ons te groot. En indien mogelijk kunnen we binnen 24 uur leveren."

Meer informatie over de producten van Van den Munckhof Print & Media? Vraag naar de mogelijkheden via drukkerij@vandenmunckhof.nl of bel met telefoonnummer 0478-582727 en krijg direct contact met een van onze deskundige medewerkers.

Ook op het gebied van bedrijfscommunicatie kan Van den Munckhof Print & Media een rol spelen voor uw bedrijf. "Heeft u behoefte aan op maat gemaakte teksten voor uw eigen communicatie, dan kunnen onze redactie en onze vormgevers natuurlijk ook daarin een rol spelen. Alleen tekst? Met of zonder een foto? Een tv-reportage of een volledig opgemaakte advertorial? Onze redactie kan dit voor u regelen, ongeacht welke media u in wilt zetten."

Meer informatie over de verschillende communicatiemogelijkheden is verkrijgbaar via redactie@peelenmaasvenray.nl..

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Venray en omgeving. Kijk op de website www.peelenmaasvenray.nl en u bent direct op de hoogte.

Afbeelding